Från omöjligt till möjligt

peace.jpeg
 
 

om föreläsningen

Jag blandar humor och egna erfarenheter med det djupa allvaret som kan vara. Sätter min egen energi och berättar öppet om delar som andra inte gör. Allt för att er personal, skola eller er relation som behöver det där extra i er vardag. Detta är för att ni ska kunna hantera livet och vardagen lättare. Föreläsningarna är ett syfte att ni ska ha redskap att kunna växa som individ eller grupp, ta mer ansvar för företagets kärna. Få en förståelse vad som händer om vi alla hjälps åt. Känna glädje att allt är möjligt bara ni förstår hur ni ska tänka. Att ni kommer att skratta och få en närvaro av mig utan dess like är bara en av delarna. Tänk när ni själva känner den närvaro och stolthet över er själva och för det ni ska åstadkomma framåt.

Använd min kunskap sedan att leda personal och att alltid tänka att allt är möjligt. Använd mig när du letar efter någon som verkligen kan ge verktyg till en bättre arbetsdag, bättre flöde i medarbetarna, din egen relation eller förbättra arbetsplatsen eller motivera ditt eget liv. Jag är redo att inspirera er!

Workshop om glädje och möjligheter att förändra.

Har du/ni samma syn kring hur ni tar er framåt?

Många utav oss vill nog gärna tro att vi tänker ganska lika och förstår varandra. Men det är lätt att bli blind i sin egen situation och kan behöva en knuff framåt.

Kreativa tankar ökar motivationen till att lyckas i livet eller för att få företaget, ledarskapet vidare. Att arbeta med motivationen lockar fram det dolda inom dig/er. Så låt mig visa er idéer och att vi tillsammans skapar en inspirerande workshop. Det leder till en glädje och lösningar som ni inte trodde fanns. Ja helt enkelt det ni bara vågat drömma om i inspiration och nytänkande. Mitt engagemang och extrema motivation får ni på köpet.